top of page
Vinylbekleding

CBRS, UW PARTNER VOOR HOOGWAARDIGE VINYL VLOERBEKLEDING

VINYL: VLOERBEKLEDING MET UITSTEKENDE EIGENSCHAPPEN EN TALLOZE MOGELIJKHEDEN

Steeds vaker kiezen rusthuizen en ziekenhuizen voor hun vloerbekleding vinyl. Dat is een heel logische keuze. Deze hoogwaardige vloerbekleding combineert akoestisch comfort met een uitstekende gebruiksweerstand. Bovendien kan de vloerbedekking vinyl gemakkelijk worden gereinigd, onder andere omdat het goed is bestand tegen chemicaliën. CBRS is een echte expert op het gebied van vinylvloeren. We staan u graag met raad en daad bij en staan met plezier in voor de vakkundige plaatsing van uw vinyl vloerbekleding.

UITSTEKENDE EIGENSCHAPPEN VAN DE VLOERBEKLEDING VINYL

Vinyl vloerbekleding is gemaakt op basis van kunststof. Het is vervaardigd uit verschillende lagen, waarbij de bovenste laag ongelofelijk slijtvast is. Deze kunststoflaag wordt bedrukt, waardoor de meest uiteenlopende kleuren en stijlen mogelijk zijn. De onderste laag kan een zachte schuimlaag zijn. Deze zachte schuimlaag zorgt voor geluidsreductie en geeft de vloerbekleding vinyl een aangenaam wandelgevoel. Ook wanneer een harde, onderhoudsvriendelijke vloer wenselijk is, is vinyl vloerbekleding te overwegen.

Vinyl

ONTELBARE MOGELIJKHEDEN BIJ DE VLOERBEDEKKING VINYL

Wanneer u voor uw vloerbedekking vinyl kiest, rekent u op veel keuzemogelijkheden. Zo kan de vloerbekleding vinyl zowel in tegels als in banen worden geplaatst. De voegen kunnen dan weer koud of warm worden gelast, terwijl ook aansluitende, opgewerkte plinten tot de mogelijkheden behoren. Daarenboven geniet u van ontelbare keuzemogelijkheden op het gebied van patronen en kleuren. Elk fantasieontwerp is namelijk een optie, ook motieven als traanplaat, kurk en hout. Het is zelfs mogelijk om met behulp van vinyl een parketvloer visueel na te bootsen.

Vinyl vloer

IN ONZE SHOWROOM ONTDEKT U ALLE MOGELIJKHEDEN. 

Maak een afspraak en laat u vrijblijvend adviseren.

bottom of page