top of page
Parket op de werkvloer

CBRS, UW PARTNER VOOR PARKET

DE SLIMME KEUZE VOOR PARKET

Meer dan 150 jaar geleden richtte Louis de Waele zijn parketfabriek op. Wij bouwen verder op zijn werk. We plaatsen parket en doen dat met de nodige zorg. Onze focus op onder meer parket is wat ons betreft niet meer dan logisch. Een parketvloer is aangenaam aan de voeten, isoleert uitstekend en is bovendien ook nog eens duurzaam. Tegelijkertijd is de ene parketvloer de andere niet en is er keuze zat.

UW VAKKUNDIGE PARKETPLAATSERS IN BELGIË

Na meer dan 150 jaar durven we te zeggen dat we thuis zijn in parket. Onze rijke geschiedenis en de ervaring die hiermee gepaard gaat zijn de waarborg voor een uitstekend resultaat. Bij ons zijn de mogelijkheden nu bijna eindeloos. Gelijmd of genageld, speciale stijlen of motieven en binnenlandse houtsoorten of liever een exotische variant? Bij ons kan het allemaal. Wij plaatsen parket en doen meer dan enkel dat. Nadat onze plaatser uw parket heeft geplaatst, tinten we het in de gewenste stijl. Ook de afwerkingslaag, bijvoorbeeld met olie, vernis of boenwas, nemen wij voor onze rekening.

Parketvloer
  • diverse houtsoorten (eik, bamboe, notelaar, teak,...)

  • zwevend, gelijmd of genageld

  • verschillende legpatronen

  • stijlen of motieven naar keuze

  • afwerkingslaag naar wens

  • vakkundige plaatsing

MEER DAN ALLEEN PARKET LATEN LEGGEN

Bij CBRS kunt u er zeker van zijn dat wij voor uw parket plaatsers met de nodige kennis en expertise inschakelen. Deze experts staan ook in voor de renovatie van oude parketvloeren. Onze renovatiespecialisten geven uw verweerde parketvloer opnieuw een authentieke uitstraling. Onder meer de putjes en de krassen worden verwijderd, net als eventuele vlekken. We maken gebruik van professionele toestellen om tot in de kleinste hoekjes te schuren, zodat uw vloer er weer helemaal als nieuw uitziet. Is er sprake van ernstige beschadigingen? Dan vullen we scheurtjes en putten op, vervangen we hout en reconstrueren we eventueel de volledige parketvloer.

Parketvloer

BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? 

Surf dan naar onze Facebookpagina en bekijk de eerdere realisaties van onze gespecialiseerde vakmannen.

bottom of page