top of page
Slaapkamer met parketvloer

DE VERSCHILLENDE SOORTEN VLOERBEDEKKING VAN CBRS

CBRS is thuis in de verschillende soorten vloerbedekking. Voor ons begon het allemaal bij parket, een specialisme waarin we nog steeds erg sterk staan, maar daar hield het zeker niet op. Ook voor andere vloerbedekkingen, zoals tapijt, linoleum, vinyl, rubber en laminaat, kunt u bij ons terecht. We hebben een focus op (middel)grote projecten en rekenen steevast op vakmannen. Onze eigen ploeg van ambachtelijke plaatsers, aangevuld met andere zorgvuldig geselecteerde vloerbedekkers, helpt ons om te garanderen dat u geniet van de kwaliteit die u van een vloerbedekkingsspecialist mag verwachten.

VLOERBEDEKKING: SOORTEN, MATEN EN REALISATIES

AMBACHTELIJKE KNOWHOW IN COMBINATIE MET TECHNISCHE EXPERTISE

We onderscheiden ons niet alleen door onze ruime blik op de verschillende soorten vloerbedekking, maar ook door onze focus op kwaliteit. Zo staat of valt vloerbedekking met het draagvlak en de ondergrond. Desondanks wordt hier vaak veel te weinig aandacht aan geschonken. Op korte termijn merkt u daar niet altijd veel van, maar zeker op lange termijn kan dat desastreus zijn. Onder andere het risico op opstijgend vocht mag niet worden onderschat.


Wij combineren onze hoogwaardige vloerbedekking met de recentste technische kennis. Zo bent u altijd zeker van een goede plaatsing. We nemen onder andere deel aan de technische voorlichtingen van het WTCB, het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf. De verschillende soorten vloerbedekking en de uitvoeringsmaterialen die wij gebruiken, voldoen zowel aan de Europese verplichtingen van vandaag als aan de strengste eisen van morgen.

Ambachtelijke knowhow in het leggen van tapijt

KENNISMAKING MET DE VERSCHILLENDE SOORTEN VLOERBEDEKKING

Bij CBRS maken we u graag wegwijs doorheen de verschillende soorten vloerbedekking. We helpen u bij het maken van de juiste keuzes, bieden u graag technische duiding en staan in voor de vakkundige plaatsing. U ontdekt het allemaal in onze showroom die op afspraak is geopend. Als flexibele specialist in vloerbedekking bieden we steevast een passende oplossing.

Vinyl

FACEBOOK

Ontdek op onze Facebookpagina meer over de mogelijkheden en over onze eerdere realisaties.

bottom of page