top of page
Tapijt in de slaapkamer

CBRS, UW PARTNER VOOR TAPIJT

WAAROM STEEDS MEER MENSEN ALS VLOERBEKLEDING TAPIJT WENSEN

Steeds vaker kiest men voor kantoorgebouwen als vloerbekleding tapijt. Dat verbaast ons niks. Een tegeltapijt biedt bijvoorbeeld de flexibiliteit die de hedendaagse kantoorgebouwen behoeven. Tegelijkertijd is het ook akoestisch een meerwaarde. U kunt dit type tapijt laten leggen door CBRS, maar ook andere tapijtsoorten zijn mogelijk. Zo leggen wij bijvoorbeeld ook banentapijt. We zijn thuis in verschillende tapijtsoorten, materialen en eigenschappen en bieden steeds een passende oplossing indien u tapijt als vloerbekleding wenst.

ENORM VEEL MOGELIJKHEDEN OP HET GEBIED VAN TAPIJT

In onze showroom ontdekt u alle mogelijkheden indien u als vloerbekleding tapijt wenst. U ontdekt er de diverse materialen, gaande van vlas over katoen tot koordtapijt, wol en diverse synthetische varianten. We vertellen u er ook graag meer over de hedendaagse tapijttechniek.


De techniek staat namelijk niet stil en de mogelijkheden zijn tegenwoordig enorm ruim. Zo zijn er tapijten die extra diepgaand kunnen worden gereinigd, bijvoorbeeld voor omgevingen met hoge hygiënische eisen. Andere tapijten zijn dan weer heel sterk in het opvangen van fijnstof, onder andere door verschillende vezels met elkaar te combineren. En nog andere tapijten worden geroemd omwille van de akoestische isolatie. U merkt dat u met een tapijt vloerbekleding ontvangt dat aan de meest uiteenlopende eisen kan voldoen. De trapbekleding is eveneens onze specialiteit. Een uitstekende oplossing voor de veiligheid, de akoestiek en het comfort.

Tapijt

UW TAPIJT LATEN LEGGEN DOOR CBRS

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van tapijt, maar bovendien kunt u ook door ons het tapijt laten leggen. Dankzij de nieuwste technieken en materialen in combinatie met onze gespecialiseerde plaatsers bent u altijd zeker van een uitmuntende kwaliteit. We adviseren u graag over de beste plaatsingstechniek en de ideale tapijtkeuze. We houden daarbij rekening met onder meer uw designwensen, de ondergrond, het gebruik en de akoestische behoeften. Moet er eerst een oud tapijt worden verwijderd? Ook daaromtrent adviseren we u graag.

Tapijt

HEBT U NOG VRAGEN? WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Bekijk vandaag nog de foto's van onze eerdere tapijtrealisaties.

bottom of page