top of page
Eetkamer met een laminaat vloer

CBRS, UW PARTNER VOOR LAMINAAT

DE GOEDE KEUZE VOOR EEN LAMINAATVLOER

Wilt u laminaat laten plaatsen? Dat is wat ons betreft een heel goed idee. Laminaatvloeren zijn vloeren die uit verschillende laagjes zijn opgebouwd. Het bestaat uit een kunststof onderlaag met daarop een draaglaag, een laag bedrukt papier en een kunststof toplaag. Er bestaan verschillende soorten laminaatvloeren, ook met een afwijkende opbouw. Het is in ieder geval belangrijk om te kiezen voor een kwaliteitsvolle laminaatvloer met een voldoende dikke toplaag, want dit zorgt voor een uitstekende levensduur.

LAMINAAT LATEN LEGGEN DOOR CBRS

Steeds meer mensen willen laminaat laten leggen. Dat komt onder andere doordat het overal past. Zowel in kleine kinderkamers als in grote verkoopruimtes is laminaat laten plaatsen een goed idee. De melanineslijtlaag zorgt voor een uitstekende slijtweerstand en de onderlaag kan volledig worden afgestemd op de gewenste geluidsisolatie. Verder is er qua patronen en structuren heel wat mogelijk. Vaak wordt er gekozen voor houtimitaties, maar bijvoorbeeld ook steenimitaties en fantasiepatronen behoren tot de mogelijkheden. Wij staan in voor de vakkundige plaatsing, waarbij u ook zeker bent van een optimale afwerking.

Laminaatvloer
  • ruime keuze aan patronen en structuren

  • optimale slijtweerstand

  • altijd een passende onderlaag

  • vakkundig geplaatst

WAT KOST EEN LAMINAATVLOER LATEN LEGGEN?

De kostprijs van een laminaatvloer is van veel factoren afhankelijk. De opbouw van de laminaatvloer bepaalt veel. Weet dat er vaak grote prijsverschillen zijn en dat dat veel te maken heeft met de kwaliteit. Een dunne toplaag is goedkoper, maar resulteert ook in een kortere levensduur. Wij informeren u met plezier over de vele mogelijkheden en de meerprijs van bepaalde keuzes. Daarvoor nodigen we u graag uit in onze showroom, waar u geniet van advies op afspraak.

Ruime woonkamer met laminaatvloer

REALISATIES BEKIJKEN

Bekijk alvast een aantal foto's van onze recente laminaatrealisaties en laat u verblijden door de vele mogelijkheden.

bottom of page