top of page
Rubberen vloer in metro stadion

CBRS, UW PARTNER VOOR RUBBER

RUBBEREN VLOERBEKLEDING: DE KEUZE VOOR UITMUNTENDE VLOEREN

Een rubberen vloerbekleding is een duurzame keuze. Een rubbervloer gaat namelijk jaren mee. Het is vooral bekend als een noppenvloer, maar er zijn zeker nog andere opties. Zo zijn er bijvoorbeeld rubberen vloeren die effen of net korrelig zijn. Ook is er een ruime keuze qua patronen en kleuren. In ieder geval rekent u bij rubber vloerbekleding op een uitstekende slijtvastheid en een uitmuntende resistentie tegen brandvlekken, bijvoorbeeld door sigarettenpeuken. Rubberen vloerbekleding kan niet alleen binnen worden toegepast, want ook buiten staat een rubbervloer zijn mannetje.

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN EEN RUBBERVLOER

Een van de voordelen van rubberen vloerbekleding is dat deze vloeren uitstekend geluiddempend en gemakkelijk schoon te maken zijn. Met de juiste dikte en samenstelling zijn ze ook heel stootvast en kunnen ze goede schokabsorberende eigenschappen voorleggen. Het zorgt ervoor dat een rubbervloer in de meest uiteenlopende omgevingen kan worden gebruikt. In bijvoorbeeld winkels voorkomen ze uitglijdongevallen, terwijl ze in productieomgevingen het verschuiven van producten of machines tegen helpen te gaan. Een rubbervloer kan zelfs worden gebruikt op vochtige locaties.

vloerbekleding in rubber

MEER INFORMATIE OVER RUBBEREN VLOERBEKLEDING

Bent u op zoek naar een rubbervloer die jaar na jaar mee blijft gaan en die perfect voldoet aan uw hoge eisen? Dan helpen wij van CBRS u graag verder. We adviseren u over de mogelijkheden en we denken actief met u mee. Daarbij bespreken we de mogelijkheden en helpen we u bij het maken van de juiste keuzes. Nadien staan we in voor de zorgvuldige plaatsing van uw rubberen vloerbekleding.

Rubberen vloerbekleding

ONTDEK ER ALLES OVER IN ONZE SHOWROOM. 

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts.

bottom of page